Rivieren

KASTEEL VAN RIVIEREN

Een wondermooie plek dat u kunt huren 

Het kasteel van Rivieren, een verborgen juweel in de Brusselse regio, werd gebouwd in opeenvolgende fasen van de 12de tot de 19de eeuw. Het ligt in het hart van een park van 10 hectare dat in romantische stijl werd aangelegd door de Duitse landschapsarchitect Brûcke. Omzoomd door een vijver, een voormalige middeleeuwse gracht, lijkt het ons uit te nodigen om een wandeling terug in de tijd te maken. 

In dit charmante kader, op 15 minuten van de Grote Markt in Brussel, ontdekt u een prestigieuze zaal die u kunt huren voor al uw evenementen. 

UW EVENEMENTEN

in het kasteel van Rivieren

Voor uw seminaries, vergaderingen, conferenties, concerten, tentoonstellingen of speciale recepties, kiest u voor charme en prestige in een romantische stijl, op slechts 10 minuten van het centrum van Brussel. De benedenverdieping heeft een oppervlakte van 250 m² verdeeld over drie salons, een wapenzaal en een bibliotheek.

De salons op de benedenverdieping bieden plaats aan 10 tot 150 personen voor een zittende lunch of diner. Wij organiseren ook recepties.

Daarnaast zijn op de 1ste en 2de verdieping verschillende zalen met een capaciteit van 15 tot 60 personen beschikbaar.

Kasteel

628 m2

E_V_Rivieren_Icons_Salon

Drie
salons

E_V_Rivieren_Icons_Armes

Wapenzaal

E_V_Rivieren_Icons_Bibliotheque

Bibliotheek 

E_V_Rivieren_Icons_Group

Capaciteit van 10 tot 150 personen 

40 parkeerplaatsen 

DIENSTEN

à la carte

Voor uw lunches en diners, voor uw gemak en voor de tevredenheid van uw gasten, bieden wij een reeks cateraars die een volledig gepersonaliseerde cateringservice zullen leveren. Uw menu’s worden samengesteld in harmonie met het eten en de wijn, volgens uw wensen. 

Anderzijds staat ons gespecialiseerd personeel tot uw beschikking om nieuwe en originele scenario’s te bedenken die van uw feest een uniek moment zullen maken. 

 

 

UW EVENEMENT MAAKT EEN VERSCHIL!

 

Het kasteel van Rivieren is niet enkel een prachtige plek voor al uw evenementen. Dankzij uw evenement kunnen wij Semlex for Education steunen, een Belgische vereniging die veelbelovende educatieve projecten financiert. Inderdaad, een deel van onze inkomsten gaat naar deze humanitaire vereniging zodat wij ons steentje kunnen bijdragen om de socio-economische ongelijkheid uit de wereld te helpen. Een win voor iedereen!

 

 

 

“Het kasteel van Rivieren biedt een unieke en charmante omgeving op 15 minuten van de Grote Markt in Brussel.” 

gabari kasteeldreef 66 ganshoren-21

Het kasteel van Rivieren is gelegen in de gemeente Ganshoren, ten noordwesten van Brussel. 

icon_bus

Openbaar vervoer binnen 500 m 

Station van Jette op 5 min fietsen 

Kleine Ring 4 min met de wagen 

Heysel-Bruparck op 5 km 

E19 10 min met de wagen 

Centrum van Brussel 15 min met de wagen 

Wilt u het kasteel huren voor een evenement?

Contacteer ons op +32 475 64 20 26 of +33 786 68 85 25 of vul het onderstaande formulier in

 

    Ik wens:

    contact-logo